PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Griezmann kitálalt, ezt gondolja Lionel Messiről

Elejét szeretné venni a pletykáknak a francia világbajnok.

A napokban megjelent sajtóhírek szerint elmérgesedett a helyzet a Barcelona háza táján, Antoine Griezmann korábbi ügynöke szerint a francia világbajnok és Lionel Messi viszonya nem a legbarátságosabb. Ez a szituáció a jelenleg több sebből vérző topklubnál természetesen még rosszabbá tenné a helyzetet – a szurkolók is rátamadtak emiatt Griezmannra –, de a katalánok hetese szerint erről szó sincs.

˝Már a bemutatásom alkalmával elmondtam, hogy nem akarok másról beszélni, mint ami a pályán folyik, mert én ilyen vagyok. Leginkább a játéktudásom és a hétről hétre nyújtott teljesítményem beszél helyettem, de most helyre szeretném tenni a dolgokat. A jelenlegi ügynököm, a testvérem, aki szintén nem szokott ilyen dolgokról nyilatkozni, ahogy a szüleim se, Ericnek – Griezmann nagybátyja és korábbi ügynöke – megvan a véleménye, ami nem tesz jót a légkörnek körülöttem és kétségeket vet fel a Leoval való kapcsolatomat illetően. Messi szerencsére tudja, hogy mennyire tisztelem őt és rengeteg dolgot tanulok tőle. A nagybátyám nem tudja, hogyan működik a labdarúgás, egy újságíró kiragadhat dolgokat abból, amit mond és most ez történt, de Leóval mindent megbeszéltünk˝ - nyilatkozta Griezmann.

Ha tényleg így van, ez jó hír lehet a Barcelona-szurkolók számára, ettől függetlenül nincs minden rendben a katalánok háza táján, hiszen nagyon régen kezdtek ilyen rosszul egy szezont. A videóra kattintva megnézheted az Atlético Madrid–Barcelona-rangadó összefoglalóját.


2020. november 26. 14:19

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS