PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real cáfolta az érdeklődést, de nagy az esély Szoboszlai klubváltására

Nagyra tartják Madridban a magyar válogatott középpályást.

Mint az ismert, a magyar válogatott hősies hajrával biztosította helyét az Európa-bajnokságon, így olyan csapatokkal játszhat júniusban a csoportkörben, mint a 2014-es világbajnok Németország, a 2018-as világbajnok Franciaország, illetve az Európa-bajnoki-, és Nemzetek Ligája-címvédő Portugália. Ráadásul ebből két meccset (francia, portugál) hazai környezetben játszhatunk. Pedig sokáig úgy tűnt, ez csak álom marad, Izland ugyanis Gylfi Sigurdsson góljával egészen a 88. percig vezetett, de előbb a csereként beálló Loic Nego egalizált, majd Szoboszlai Dominik a 92. percben az Európa-bajnokságra lőtte a válogatottat.

A találkozó után felerősödtek a Szoboszlai Dominikról szóló hangok a sajtóban, a Salzburg játékosának képe ott virított Spanyolország egyik legolvasottabb lapja, az AS címlapján is, és szóba hozták többek között a Real Madriddal. Ugyan a királyi gárda képviselői aztán cáfolták az érdeklődést, holott elismerték, nagyra tartják a fiatal tehetséget, a Viva La Liga főszereplői arról értekeztek a stúdióban, melyik La Liga-csapat meze állna a legjobban Dominiknak, melyik klub játékába passzolna leginkább bele az ő stílusa. Tekintsd meg szakértőink véleményét a fenti videóra kattintva.


2020. november 21. 13:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS