PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Korábbi csapata ellen élte meg a kapusok rémálmát – videó

Ez nem az ő napja volt...

A La Liga 10. fordulójának nyitómérkőzésén az Osasuna együttese az Huesca csapatát látta vendégül, s annak ellenére, hogy a vendégek egyedüliként még képtelenek voltak diadalmaskodni a most futó idényben, az ötödik percben vezetést szereztek. Igaz, ehhez kellett Sergio Herrera pocsék megmozdulása, az Osasuna kapusa ugyanis óriásit hibázott volt csapata ellen (2016 és 2017 között volt az Huesca játékosa) – egy szélről érkező labdát középre, egyenesen Sandro Ramírez lábaihoz ütött, a spanyol csatárnak csak annyi volt a dolga, hogy ellője azt a fekvő kapus mellett. Aztán nem sokkal később Herrera majdnem megismételte hibáját, a 36. percben ismét az ellenfélhez ütötte a labdát, ám ezúttal Mir Vicente nem volt olyan pontos, mint társa korábban.

A kihagyott helyzet megbosszulta magát, ugyanis a 68. percben jött az egyenlítő találat – David Garcia 11 méterről fejelt az alsóba, oda, ahova a kapus képtelen volt leérni. Ezzel ráadásul beállította az 1–1-es végeredményt is, így az Huesca ugyan kilépett a kiesőzónából, de továbbra is nyeretlen, míg az Osasuna stabilan tartja helyét a középmezőnyben. A találkozó összefoglalóját megtekintheted a fenti videóra kattintva.


2020. november 21. 8:36

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS