PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Messi: Elegem van belőle, hogy mindig, mindenért engem hibáztatnak

Nem a legszebb napjait éli a hatszoros aranylabdás argentin.

A nyári mizéria után úgy tűnik télre sem csillapodnak le a kedélyek a Barcelona és Lionel Messi körül. Mint ismert, az argentin saját bevallása szerint legszívesebben távozott volna a katalánoktól, ám az azóta már lemondó, Josep Maria Bartomeu vezette elnökség nem engedte ezt, sőt a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) és jogászok bevonásával szerződése lejártáig lényegében magához láncolta az argentint. A 33 éves hatszoros aranylabdás támadó láthatóan azóta is feszült és ez játékán is meglátszik, egészen a kilencedik fordulóig kellett várni, hogy akcióból is eredményes legyen. Nemrégiben Antoine Griezmann ügynöke, Eric Olhats találta be azzal egy nyilatkozatban, hogy a világbajnok francia beilleszkedését gyakorlatilag pokollá tette Messi egyeduralma. 

"Antoine komoly problémákkal érkezett a klubhoz, ahol Messi mindent irányít. Ő egyszerre a császár és az uralkodó, és nem érdekelte Antoine érkezése. Messi hozzáállása siralmas volt, folyamatosan éreztette vele, hogy nem szereti. Antoine mindig azt mondta, hogy nincsenek gondjai Messivel, de fordítva ezt soha nem hallottam. Ez a terror uralma. Vagy vele vagy ellene" - állította Olhats.

Messi a válogatott meccsek után visszautazott Barcelonába, melynek repterén azonban újságírók és az adóhatóság emberei fogadták. Az őt faggató publicisták kérdésére pedig láthatóan ingerülten válaszolt: 

„Az igazat megvallva belefáradtam már, hogy mindig minden problémáért én vagyok a felelős, majd tizenöt órás repülőút után az adóhatóság emberei várnak. Őrület” – mondta a 33 éves labdarúgó.

Az argeninnak nem ez az első eset, hogy szembe találja magát az adóhatósággal. 2016-ban 21 hónapos börtönbüntetésre, illetve kétmillió eurós pénzbüntetésre ítélték, mert 4.2 millió dollárral megkárosította a államot. Ám akkor, büntetlen előéletűként 250 ezer euróért cserébe megválthatta szabadságát, büntetését pedig két évre felfüggesztették.

A videóra kattintva megtekintheted, hogyan sikerült Messi előző szezonja. 


2020. november 19. 12:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS