PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝A Real Madrid nélkül most nem játszhatnék a Barcelonában˝
˝A Real Madrid nélkül most nem játszhatnék a Barcelonában˝

Lionel Messit pedig egyik kedvenc meséjének főszereplőjéhez hasonlította.

Ha a Barcelona nem is, mindössze 17 éves játékosa, Pedri elképesztő szezonrajton van túl. Ez idáig hét bajnokin kapott lehetőséget, köztük az el Clásicón, melyen ráadásul kezdőként 81 percet játszhatott.

˝Voltam próbajátékon a Real Madridnál, de egy hét után azt mondták, nem ütöm meg a szintet. Rosszul esett, ugyanakkor motivált, hogy még keményebben dolgozzak. Köszönettel tartozom nekik, amiért visszautasítottak, mert e nélkül nem játszhatnék abban a csapatban, amit gyerekkorom óta mindig imádtam. Különös érzés volt felvenni a Madrid-mezt, mert mindig a Barcelonának szurkoltam˝ - nyilatkozta Pedri a Cadena Ser El Larguero című műsorában, majd példaképére is kitért. 

"Ami engem a leginkább meglep vele (Messi) kapcsolatban, amiket az edzéseken csinál. Olyan, mint Oliver és Benji (a Tsubasa kapitány című mese kitalált szereplői) csak a való életben˝ - mondta csapattársáról és egyben példaképéről Lionel Messiről. 

Koeman barcelonai regnálásának kétségkívül legtöbbet vitatott döntése az el Clásicóhoz kötődik, amikor is Antoine Griezmannt csak a padra nevezte a holland, helyét pedig Pedri vette át.

˝Koeman két nappal a Clásico előtt mondta neked, hogy kezdeni fogok. Hogy jól aludtam-e? Igen, soha nem volt ezzel problémám˝ - tette hozzá a fiatal tehetség.


2020. november 17. 15:18

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS