PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real Madrid után újabb nagyvad az újonc célkeresztjében

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb meglepetését produkálták.

A Cádiz az elmúlt években nem volt egy feltűnő jelenség a La Ligában, lévén a szezont megelőzően utoljára a 2005-06-os kiírásban szerepltek a legfelső osztályban. Az azóta eltelt idő alatt barátságos meccset többször is vívott egymással az Atlético Madrid és a Cádiz (2010, 2014, 2015, 2016) tétmeccsen azonban az volt az utolsó, hogy találkoztak, de azt megelőzően is egészen 1993-ig kell visszamenni, hogy metszéspontot találjunk a két fél történelmében. A 2005-06-os szezont a Matracosok 10.-ként, az andalúzok pedig a vonal alatt zárták, a legendás Vicente Calderón Stadionban pedig simán, 3-0-ra előbbi diadalmaskodott. Csakhogy: a két klub félelmetesen jól kezdte ezt a szezont, az Atlético hat meccsen mindössze két gólt kapott és vesztett pontok tekintetében vezeti a La Ligát, míg a Cádiz ugyanannyi egységet gyűjtött, mint a fővárosiak, igaz, 180 perccel több ideje volt erre. Intő jel azonban, hogy míg Diego Simeone együttese veretlen, az újonc is öt bajnoki óta elmondhatja ezt magáról, ráadásul többek között olyan csapatok véreztek el velük szemben, mint az Athletic Bilbao, vagy Real Madrid.

Simeone azonban úgy tűnik, hogy az utolsó építőkockát is megtalálta, - ennél is pontosabban - Geoffrey Kondogbia szerződtetésével befoltozta a Thomas Partey által hagyott űrt. A madridiak 15 millió eurót fizettek a Valenciának a francia és közép-afrikai válogatott kiválóságért. Kérdés, megugorja-e ismét a topcsapatok nyújtotta szintet a Cádiz, vagy sem.

A mérkőzés közvetéseinek részleteit itt találod. 

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó beharangozóját. 


2020. november 6. 11:32

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS