PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Így vélekedik az El Clásicóról, üzent a Barca-drukkereknek a neves színész

Elmondása szerint érthetetlen volt Suárez elküldése, ugyanakkor egyik játékos sem állhat a klub felett. Győzelmet vár a szuperrangadón.

Mint az ismert, szombaton rendezik a La Liga 2020/21-es kiírásának első El Clásicóját, amelyet azúttal a Barcelona erődítményében, a Camp Nou-ban bonyolítanak le. A csúcsrangadó kapcsán megszólaltattunk egy vérbeli Barcelona-drukkert, Mészáros Bélát, aki nem először járt a Spíler TV stúdiójában. Szerkesztőnk azon kapta rajta a népszerű színészt, hogy a műsorvezetői széket próbálgatja, fel is vetődött a kérdés: vajon szakmaváltáson gondolkodik? 

A beszélgetés során szóba kerültek a nyári barcelonai események – a Bayern München elleni óriási pofontól kezdve Lionel Messi ügyén át Luis Suárez botrányos elküldéséig –, az El Clásico előtti várakozás, valamint a keret minősége is. Végezetül pedig arra kértük a művészt, üzenjen a Barcelona-drukkereknek, ő pedig meg is tette mindezt a legnagyobb őszinteséggel. A videóra kattintva megtekintheted az interjút. 


2020. október 23. 12:05

Címkék: labdarúgás La Liga Spílerek


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS