PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real Madrid és a Barcelona bemutatja: Így ne készülj az év rangadójára!

Főszerepben a legnagyobb sztárok, rendező a La Liga.

Nehéz eldönteni, hogy tragédiába vagy komédiába illő eseménysorokat hozott-e a hétvége, a madridi és a barcelonai drukkerek számára azonban mindez horrorfilmnek is tekinthető. Merthogy a Real Madrid és a Barcelona egyaránt kikapott a La Liga hatodik fordulójában, előbbi az újonc Cádiztól szenvedett vereséget hazai pályán, míg utóbbi a Getafe otthonában zakózott. Ez pedig, annak függvényében, hogy szombaton jön az év egyik legjobban várt rangadója, az El Clásico, borzasztó felkészülésnek számít.

Vélhetően a blancók és a katalánok is erődemonstrációt akartak tartani, ráijeszteni a riválisra a NAGY találkozó előtt, ehelyett kis túlzással bóhocot csináltak magukból. Nem is csoda, hogy a két tréner élesen kritizálta játékosait a lefújást követően, ugyanakkor a pocsék eredmény feltüzelheti, bizonyítási vággyal fűtheti a futballistákat. 

De, hogy a többiekről is szót ejtsünk: hat játékhét után úgy áll a La Liga, hogy a Real Sociedad vezeti a bajnokságot, a Villarreal a második, de a Getafe, a Cádiz és a Granada is a TOP6-ban tanyázik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy számos együttes kevesebb mérkőzést játszott, így azok pótlása után persze más lehet a kép. Egy biztos, óriási meglepetéseket tartogatott a hétvége, amelynek összefoglalóját a fenti videóra kattintva tudod megtekinteni.


2020. október 19. 10:41

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS