PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ronaldo és Messi szintjére érhet, máris vinné a Real Madrid
Ronaldo és Messi szintjére érhet, máris vinné a Real Madrid

Óriási fogás lenne, ráadásul csomagban hozná őket el a spanyol bajnok.

A napokban Paul Scholes úgy nyilatkozott, hogy a Borussia Dortmund 20 éves norvég szupertehetsége Erling Haaland készen áll arra, hogy a következő években Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjére lépjen.

˝Haaland szenzációs. Azt gondolom, hogy a jövőben Ronaldo és Messi szintjére érhet. Az eddig látottak alapján ezt bátran kimerem jelenteni. Ezért is mondtam azt korábban, hogy őt kellene Sancho helyett szerződtetni, akihez hasonló stílusú játékos három is van a United keretében. 120 millió eurót elkölteni ezért, nem lett volna jó döntés. Fantasztikus játékos, sok csapatnak nagy hasznára lenne, de nem Sanchóra van a legnagyobb szüksége a Unitednek" - mondta Scholes az Stadium Astrónak. 

A Marca eközben úgy tudja, hogy a Real Madrid élénken érdeklődik Haaland és csapattársa, a 17 éves Gio Reyna iránt, előbbire Karim Benzema pótlása miatt van óriási szükség, míg utóbbi szintén Zinedine Zidane jövőbeni csapatának meghatározó tagja lehet. A 17 éves amerikai piaci értéke 15, Haalandé 50 millió euró jelenleg, ráadásul utóbbi kivásárlási ára mindössze 75 millió euró, amit a Real hajlandó kifizetni a németeknek. 


2020. október 14. 14:31

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS