PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Gyönyörű kapásgól, elképesztő tizenegyes hárítás és vendég győzelem

Egy hihetetlen mérkőzéssel indult a vasárnap.

A La Liga harmadik fordulójának vasárnapi mérkőzéseit az Osasuna és a Levante összecsapása nyitotta, amin a vendégek tudtak diadalmaskodni. Az első játékrész 38. percéig kellett várni az első találatra, amit a hazaiak szereztek, Roberto Torres gyönyörű lövése révén, de alig három percig örülhettek csak a vezetésnek, ugyanis Gonzalo Mereno révén a valenciaiak még a félidő vége előtt ki tudtak egyenlíteni.

A mérkőzés képét tekintve a vendégek felülkerekedtek ellenfelükön, többet volt náluk a labda, több helyzetet alakítottak ki és többször találták el a kaput is. Ennek a fölénynek a második félidőben meg is lett az eredménye, hiszen az utolsó negyvenöt percben már csak a Levante talált be. Az Osasuna kapusa először tizenegyest hárított, de a 77. majd a 81. percben már nem tudott védeni és a vendégcsapat nyerte meg a találkozót 3-1-re. A valenciaik így megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, és felléptek a kilencedik helyre a tabellán. A videóra kattintva megnézheted az összecsapás össszefoglalóját.


2020. szeptember 27. 14:29

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS