PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Zsinórban másodjára, előtte közel 20 éve történt ilyen a két csapat között

Különleges eredmény született.

Az Alavés és a Getafe ugyanúgy, mint az előző szezon 36. fordulójában, a La Liga 2020/21-es idényének 3. játékhetén is 0-0-s döntetlent játszott egymással. Ez az eredmény nem olyan gyakori az együttesek között, mint ahogy azt az előző két összecsapásuk mutatja, hiszen előtte majdnem húsz éve, 2003-ben született gól nélküli pontosztozkodás a baszk és a fővárosi csapat között, akkor a másodosztályban.

Ez a mérkőzés azonban nem tartozik a szokványos 0-0-ák közé, hiszen az első játékrészben mindkét együttes óriási helyzeteket alakított ki, csak a befejezésbe csúszott hiba, vagy a kapusok védtek elképesztően. A második játékrészben már végképp nem bírtak egymással a felek, így gól sem született a kilencven perc alatt, aminek köszönhetően mindkét csapat egy ponttal gazdagodott. A videóra kattintva megnézheted a találkozó összefoglalóját, benne a legnagyobb helyzetekkel.


2020. szeptember 26. 16:06

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS