PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Még soha nem estek ki a La Ligából, jelenleg az utolsó helyen állnak

Az összes első osztályú szezonban szerepeltek, amire csak a Real Madrid és a Barcelona volt képes rajtuk kívül.

Igaz még alig telt el pár csonkaforduló a La Liga 2020/21-es szezonjából, de az Eibar és az Athletic Bilbao sem kezdte jól az új idényt. A hazaiak eddig egy pontot szereztek egy vereség mellett, a vendégek pedig egyszer kaptak ki és utolsó helyen állnak a tabellán. Mindkét csapat számára fontos lenne tehát a győzelem megszerzése, hogy elkezdjenek felfelé kapaszkodni a tabellán, hiszen az Eibar az előző szezonban a középmezőny tagja volt és könnyedén kerülte el a kiesést, a baszkok pedig bár csak a tizenegyedik helyen végeztek, de bejutottak a Spanyol Kupa döntőjébe.

Az Athletic Bilbaónak ez lesz a 90. elsőosztályú szezonja a 90-ből, a Real Madridon és a Barcelonán kívül csak a baszk csapat volt arra képes, hogy az összes La Liga szezonban szerepelni tudjon. Jelenleg az utolsó helyen áll a gárda, de eddig csak egy mérkőzést játszott le és célja egyértelműen az európai kupaporondra való kijutás. Ehhez az Eibar elleni mérkőzésen is elengedhetetlen lenne a győzelem megszerzése, de a hazaiak sem fogják könnyen adni magukat, így egy nagyon izgalmas mérkőzésre van kilátás, amit a Spíler2 TV-n élőben lehet végignézni.

Eibar-Athletic Bilbao, 13.55, Spíler2 TV, ÉLŐ


2020. szeptember 26. 17:08

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS