PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tévesen lett pozitív a Real Madrid sztárjának a koronavírustesztje

Bizony, van ilyen. Hétvégén pedig akár pályára is léphet.

A nyitófordulót ugyan kihagyta, a harmadikban azonban már pályára lépett a Real Madrid. Más kérdés, hogy az Anoetában nem bírt a Real Sociedaddal, miután 0-0-ás döntetlenre végeztek a felek. A spanyol sajtó elsősorban a bajnoki címvédő két játékosával foglalkozott.

Fede Valverde vasárnap a kispadon kezdte a szezonnyitót és csak az utolsó 20 percben szállt be. Az elmúlt években az uruguayi válgoatott játékos egyre inkább kiharcolta helyét a madridiak kezdőjében, mára pedig az egyik legnagyobb ígéretnek tartják a világfutballban, köszönhetően többek közt a sebességének, labdával való gyorsaságának, vagy cselőzkészségének. Valverde célja, hogy minél több szerephez jusson ebben a szezonban is és meghatározó, megkerülhetetlen értékes tagja legyen - például a támadásépítésnél, vagy labdakihozataloknál a keretnek.

"Zidane azt kéri tőlem, hogy legyek merészebb, lazítsak sokkal többet, ugyanakkor fejlesszem tovább a bennem rejlő potenciált, játsszak magabiztosan, legyek még gyorsabb a labdával és anélkül, lőjek és vállaljak még többet" - mondta Valverde a legutóbbi szezonban.

San Sebastiánban azonban ebből semmit sem mutatott, sőt a koronavírus-járvány miatti szünet után enyhén szólva sem a legjobb formáját futotta. A hírek szerint emiatt Madridban némiképp aggódni kezdtek, ugyanakkor töretlenül bíznak a játékosban és képességeiben. 

Szintén a Real Madrid háza tájáról érkező hír, hogy bár Martin Ödegaard tesztje a vasárnapi összecsapást követően pozitív lett, de mint kiderül az egy úgynevezett ˝téves pozitív˝ teszt volt. Ez akkor történhet meg, amikor a valós pozitív érték helyett a modell negatív eredményt ad. Hétfőn az összes PCR-teszt negatív eredménnyel zárult a bajnoki címvédőnél.

˝A Real Madrid tájékoztatja, hogy a labdarúgó első csapatunkon és az edzői stábon végzett legutóbbi COVID-19 tesztek után az összes eredmény negatív lett˝ - áll a klub hivatalos közleményében. Ez egyben azt is jelenti, hogy a madirdiak szerdán már normál edzést vezényelhetnek. Ödegaardnak azonban teljesítenie kell még egy tesztet, mielőtt ismét edzésbe állhat, míg a hét későbbi részében vissza kell térnie Valdebebasba, hogy a hétvégén a Real Betis ellen játszhat.˝

A videóra kattintva megtekintheted, hogy az edzők, többek közt Zidane, hogyan reagálta le a döntetlent. 


2020. szeptember 23. 12:30

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS