PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Valencia látta kárát a bombaformában futballozó Aspas teljesítményének

Tarthatatlan volt a hazaiak legnagyobb sztárja.

Nem csak a szezon, a meccsek sem indulnak jól a Valencia számára ebben a szezonban. A nyitófordulóban már az első percben gólt kaptak a Denevérek, most tizenöt percet "kellett várniuk" erre. Pontosabban ennél valamivel többet, mert a VAR némi gondolkodás után adta csak meg a tizennyolcszoros válogatott kiválóság, Iago Aspas gólját, amivel a Celta végül a szünetre is előnnyel mehetett. 

A második játékrészben aztán felébredtek a vendégek, első valamirevaló helyzetüket gólra váltották: a 2017 és 2019 között éppen a Celtánál futballozó Maxi Gómez talált a hálóba. A 24 éves uruguayi kiválóság nem ünnepelte meg gólját. Alighanem jól tette, merthogy bő tíz perccel később az egész este ihletett formában futballozó Aspas óriási szabadrúgásgóllal duplázott. A hazaiak két kapufát is lőttek még a fennmaradó játékidőben, és teljesen megérdemelten húzták be a három pontot és szemben a Valenciával, tovább őrzik veretlenségüket.


2020. szeptember 20. 9:38

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS