PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ilyet nem minden nap látni – Kifejelte csapattársa próbálkozását a kapus

Nem mellesleg góltól mentette meg csapatát, egy egészen elképesztő jelenetsort követően.

Szombaton a La Ligában már a második fordulót rendezték. A Getafe azonban az előző csonkakör miatt az Osasuna ellen, hazai pályán nyitotta meg a szezont. Talán nem túlzás azt állítani, hogy előzetesen nem egy igazán közönségszórakoztató párosításra számíthattunk. Mégis láttunk érdekességet. A hazaiak végig domináltak, habár a 30. percben egy kétes szituáció miatt izgulhattak, hogy büntetőt ítél-e Hernández Hernández játékvezető. Nem ítélt, a második játékrész elején ellenben ismét a VAR-t hívta segítségül, amikor Jaime Mata talált a pamplonai kapuba. Érvényésen.

Mégsem ez volt az összecsapás legérdekesebb jelenetsora. A 72. percben az Osasuna spanyol védője, Aridane aludt el egy kicsit, majd jött zavarba az őt megtámadó ellenfelétől, nem érzékelve kapustársát rendkívül veszélyesen tette hátra a labdát, ami így egész egyszerűen a gólba tartott. Csakhogy Sergio Herrerának volt annyi lélekjelenléte (és gyors helyzetfelismerése), hogy kifejejelte csapattársa próbálkozását.

Az eredmény már nem változott, így a találkozót a madridiak nyerték. 

A videóra kattintva megtekintheted a jelenetet.


2020. szeptember 20. 8:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS