PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A La Liga több, mint 90 éves történetében még soha nem történt ilyen

Egészen különleges eseményre kerül sor.

Két újonc csapat fog megmérkőzni egymással a La Liga második fordulójában, így már az előző szezonban is összecsaptak egymással, csak akkor még a másodosztályban. Abból a két mérkőzésből a Cádiz jött ki győztesen egy győzelemmel és egy döntetlennel, a bajnokságot viszont egy ponttal megelőzve riválisát az Huesca nyerte meg.

A két együttes még soha nem csapott össze egymással a La Ligában, az Huescának ez a második szezonja a legfelsőbb osztályban és az előző alkalomkor a Cádiz a második ligában tartózkodott, a sárga-kékek pedig tizenkettedszer szerepelnek a La Ligában, de eddig egyik alkalomkor sem a mostani ellenfelükkel egyszerre tették ezt meg.

Egy különleges mérkőzésre van kilátás, ilyen összecsapás még sohasem volt a La Liga történetében, így érdemes lesz velünk tartani, hiszen élőben adjuk a találkozót a Spíler2 TV-n. A videóra kattintva megnézheted, hogy kik lehetnek a két újonc csapat nyerőemberei, kik vihetik gárdájukat közelebb a bennmaradás felé.

Huesca-Cádiz, 15.55, Spíler2 TV, ÉLŐ


2020. szeptember 19. 14:54

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS