PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ronaldo és a zöld-fehér garnitúra nagy tesztje lesz ez a szezon

Már nem először tennének keresztbe ellenfelüknek.

Lila-fehér, zöld-fehér csatát rendeznek a hétvégén. No, nem az Újpest játszik a Ferencvárossal, hanem a Real Betis a Real Valladolidot fogadja a Beníto Villamarínban vasárnap este. A "királyi" rangadón az edzőváltáson áteső sevillaiaknak nem is lehet más a célja, mint a három pont megszerzése. Manuel Pellegrinivel gyakorlatilag egy topedzőt kapott az egyébként simán nemzetközi kupára esélyes garnitúra, amely tavaly szégyenszemre majdnem kiesett (csak öt ponttal előzték meg a 18., búcsúzó Leganest). 

Ebben a szezonban ki nem mondott cél, de a nemzetközi kupás helyek valamelyikének megszerzése a cél immáron Sevilla másik felében is, ugyanakkor az ellenfélről se feledkezzünk meg, amelynek többségi tulajdonosa, a kétszeres aranylabdás Ronaldo korábban úgy nyilatkozott, hogy csapata öt éven belül a Bajnokok Ligájáért küzd majd. Ebből másfél már letelt, azaz idén nagyot kell dobnia a brazil klubjának, ha nem szeretné, hogy tervei a feledés homályába merüljenek. Ami az egymás elleni mérleget illeti, bár a hazaiak az esélyesek, mégis vendégek felé billen a mérleg nyelve: Egy éve a Villamarínban (1-2), és a legutóbbi négy alkalomból háromszor is ők örülhettek.

A nyitófordulóban a Betis az Alavés otthonában szákolta be a három pontot, miközben a Valladolid az előző kiírás egyik meglepetéscsapata, a Real Sociedad ellen volt jó egy pontra. Mindkét eredmény megsüvegelendő, kérdés, hogy a második forduló után is elégedett lehet-e a két fél. 


2020. szeptember 19. 16:47

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS