PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bizarr videóval jelentették be az ex-Barcelona-játékos szerződtetését

Ezt a kreativitást nehéz komolyan venni.

Pontosabban régi-új játékosuk szerződtetését. Merthogy a többek közt az Internazionalét vagy a Barcelonát is megjárt Jeison Murillo az előző szezonban egy évet már futballozott kölcsönben a Celta Vigóban, most azonban további egy évre kölcsönvette őt a galíciai egylet, amelynek szüksége is lesz a 28 éves, tapasztalt védőre, hiszen bár jó erőkből áll a klub, csakúgy, mint tavaly, nagy valószínűséggel ebben a kiírásban is a bennmaradásért fog küzdeni. 

A kolumbia védő 2017 és 2020 között a Valenciában futballozott, így egykori csapata ellen kezdheti meg a szereplést a most futó szezonban, miután szombat este 21.00-kor a Celta a Denevéreket fogadja a Balaídosban (ÉLŐ, SPÍLER 2 TV).

A Serie A-ban 71, a La Ligában 89 meccsen pályára lépő kiválóság piaci értékét a mértékadó transfermarkt 10 millió euróra becsüli, pár nappal ezelőtti bejelentésének pedig meglehetősen furcsa módját választotta a vigói klub, ezt videónkra kattintva meg is tekintheted. 


2020. szeptember 19. 16:03

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS