PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szökőévente, ha egyszer történik ilyen, díjazták

Mindenkiből bohócot csinált a sztár.

Ritka jelenség, ha valakit a vesztes csapatból a forduló legjobbjának választanak, José Moralesszel azonban most ez történt. Alighanem a hétvége legjobb meccsét hozta a valenciai derbi a La Ligában.

A Denevéreknél történt változások (áron alul elengedett játékosok, edzőváltás, fenyegetőző klubtulaj és feszült szurkolók) után kiegyenlített találkozóra számíthattunk. Az elképzeléseket azonban alapjaiban véve írták át a történések, merthogy José Morales már harmincnégy másodperc után beárazta a hazaiak komplett védelmét. Ekkor alighanem a legnagyobb Valencia-fanatikusok is örömtáncot jártak, hogy a zártkapuk miatt nem láthatták élőben kedvenceiket a Mestallában. Bő tíz perccel később azonban egyenlítettek a hazaiak, Morales azonban a 36. percben ismét vezetést szerzett csapatának. Maximiliano Gomez még a félidő előtt egyenlíteni tudott, a második játékrészben azonban a 23 éves Manu Vallejo duplázott és eldöntötte a találkozó sorsát. A krisztusi korban lévő Morales a tavalyi szezonban ugyan csak négyszer volt eredményes, az azt megelőző két kiírásban viszont mindannyiszor kétszámjegyű találatot jegyzett, és kritikusainak jelezte: továbbra is számolni kell vele a gólokat illetően. 

A videóra kattintva megtekintheted Morales teljesítményét. 


2020. szeptember 16. 9:26

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS