PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Honfitársa bizton állítja: A Liverpool sztárját akarja Koeman megszerezni
Honfitársa bizton állítja: A Liverpool sztárját akarja Koeman megszerezni

Azt természetesen nem árulta el, hogy honnan származik az információ.

A holland válogatott korábbi klasszisa, Sjaak Swart érdekes nyilatkozatot tett a napokban, elmondása szerint ugyanis a Barcelona nemrég kinevezett vezetőedzője, Ronald Koeman a Liverpool sztárjára, Mohamed Szalah-ra hajt, mindenáron meg akarja szerezni őt. 

˝Tudom, hogy Koeman őt akarja és azt is, hogy Szalah szívesen igazolna a Barcához, de azt nem árulhatom el, hogy honnan származik az információ˝– nyilatkozta a ma 82 éves holland a Dazn-nak.

Az egyre biztosabb, hogy Luis Suárez még a mostani átigazolási időszakban távozik, a helyét pedig Lautaro Martínez veheti át, a Barcelona ugyanis nagy erőket mozgósít az argentin megszerzése érdekében. Swart azonban ugyanekkora célpontnak tartja Szalah-t is, akinek az 'elhódítása' azért jóval nagyobb falat lehet. A megoldást talán egy újabb játékos üzletbe vonása jelentheti, a Marca szerint ez Ousmane Dembélé lehet. A francia a Poolban, az egyiptomi a katalánoknál? Bizonyára mindenki számára érdekes lenne!


2020. szeptember 14. 15:09

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS