PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Fordulásból vágta be a felsőbe a spanyol csatár, jól kezdtek a pamplonaiak

Pazar góllal biztosította be a győzelmet az Osasuna az újonc ellen.

A La Liga szombati játéknapjának utolsó mérkőzését a Cádiz és az Osasuna együttese játszotta, előbbi ugyebár frissen jutott fel az élvonalba, miután második helyen zárt az előző idényben egy osztállyal lejjebb, míg utóbbi egészen pazar évet produkált, tudniillik 10. lett, csupán négy ponttal lemaradva az Európa-liga selejtezőt érő hetedik helytől. 

Azt nem lehet mondani, hogy alárendelt szerepet játszott volna az újonc, de a pamplonaiak már a 10. percben megszerezték a vezetést Adrian révén. A mérkőzés legemlékezetesebb jelenete azonban nem ez volt, hanem Rubén García hajrában szerzett találata. Az előző idényben a házi góllövőlistán második helyen záró spanyol csatár egy óriási bedobást és egy csúsztatott fejest követően okosan elengedte maga előtt a labdát, majd fordulásból bevágta a felsőbe. Az biztos, hogy a játékhét egyik legszebb mozdulatsorát láttuk, amely három pontot ért az Osasunának. Tekintsd meg a fenti videóra kattintva, ahogyan a párharc összefoglalóját! 


2020. szeptember 13. 8:15

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS