PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bámulatos gólt lőtt az új igazolás, ott folytatta a csapat, ahol abbahagyta

Az előző idényben óriási meglepetést okozott a Granada, és úgy látszik, a formát átmentette a 2020/21-es kiírásra is. Nagy skalpot gyűjtött be az első fordulóban.

Gólnélküli döntetlen után látványos párharc következett a La Liga új idényének első fordulójában. Az előző kiírás meglepetéscsapata, az újonc évében hetedik helyen záró, így Európa-liga selejtezőt kiharcoló Granada fogadta az egyik nagyágyúnak számító Athletic Bilbaót. A mérkőzés 2–0-s hazai sikerrel zárult, és az eseményeket látva már nem meglepetéscsapatként kell emlegetnünk a Sierra Nevada lábánál fekvő város együttesét, hanem esélyesként. Nyilván nem a bajnoki címre gondolunk itt, hanem az európai kupaszereplést érő helyekre, valamint azokra a gárdákra, akik bármikor megtréfálhatják a ’nagyokat’.

Az első gólt a Manchester Citytől kölcsönbe érkező Yangel Herrera szerezte fejjel, míg a másodikat a Tenerifétől 5 millió euróért megvásárolt 25 éves Luis Milla, aki nagyszerűen ismerte fel a helyzetet, elcsente a baszkok passzát, majd a középpályáról megindulva a tizenhatosig vitte a labdát, végül pazar mozdulattal bevágta azt Unai Simón kapujába. A gólt és a mérkőzés összefoglalóját a videóra kattintva megtekintheted.


2020. szeptember 12. 20:56

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS