PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Barcelona: Minek fizessünk érte 30 milliót, ha jövőre ingyen elhozhatjuk?
Barcelona: Minek fizessünk érte 30 milliót, ha jövőre ingyen elhozhatjuk?

A spanyol védő a Barcelona kívánságlistájának élén állt a nyári átigazolási ablakban, ám sokallta az árat, amelyet az angol sztárklub kért érte.

A sokak által megkörnyékezett spanyol védő, Eric García korábban a Barcelona akadémiáján nevelkedett, de 2017-ben átkerült Angliába, ahol a Machester City vezetősége nagy fantáziát látott benne, így lecsapott rá. A katalánok most nagy erőket mozgósítanak annak érdekében, hogy visszacsábítsák a tehetséget, akiről persze a manchesteriek nem akarnak lemondani, ám ha nem tudják meggyőzni a maradásról, legalább megfelelő összeget szeretnének kapni érte. 

Néhány héttel ezelőtt a Barcelona 10 millió eurót ajánlott a játékosért – aki a mértékadó Transfermarkt szerint egyébként 16 milliót ér –, legfőképp azért, mert a szerződése 2021 júniusában lejár mostani csapatával. A szigetországban ugyanakkor teljesen máshogy gondolkodnak, így a City válasza minderre egy 30 milliós árcédula volt, amelyet nagy 'kincsére' akasztott. Nem meglepő, a gránátvörös-kékek úgy döntöttek, inkább kihátrálnak és várnak egy évet, amikor ingyen elhozhatják fő célpontjukat, az égszínkékek pedig nyertek egy esztendőt, hogy meggyőzzék a maradásról és a szerződéshosszabbításról Garcíát. 

Szerinted mi lesz Eric García sorsa?

Jövő nyáron eligazol Barcelonába
Szerződést hosszabbít a manchesteriekkel


2020. szeptember 11. 10:46

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS