PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Világossá vált, milyen szerepet kap Messi, így fest a Barcelona kezdője

A katalánok játéka nem sokat változik, ezután is a labdabirtoklás dominál majd, de a spanyolok szerint Koeman egy agresszívabb, energikusabb stílust kölcsönöz.

A Marca nevű spanyol lap szerda este közzétett egy fotót, amely a Barcelona jövő évi lehetséges kezdőcsapatát ábrázolja és amelyen jól látszik az új igazolások, na meg persze Lionel Messi és Antoine Griezmann némileg új (a csapaton belül) szerepköre is. Az megállapítható, hogy a játékfelfogás nem sokat változik majd, de a stílus jóval agresszívabbá, energikusabbá válhat, legalábbis a spanyol szakértők szerint. 

Amit tudunk az az, hogy az új vezetőedző, Ronald Koeman nem egyetlen rendszerhez ragaszkodik, ahogy azt az elődök tették, a holland válogatottnál már megfigyelhető volt, hogy az általa kedvelt 4-3-3-as rendszert sokszor 4-2-3-1 váltja fel. A lent ábrázolt kezdő szerint Frenkie de Jong visszavont szerepben futballozik majd, míg Griezmann az Atlético Madridban már megszokott pozíciójában, csatárként segíti a csapatot, Messi pedig közvetlen mögötte helyezkedik majd el. A védősor szinte semmit nem változik az idényvégi 'állapothoz' képest, ahogyan az is biztos: szélvészgyors szélsőkkel rohamoz majd a Koeman-legénység.

barca.png

A fenti videóra kattintva a Barcelona előző idénybeli legszebb góljait tekintheted meg.


2020. szeptember 10. 12:45

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS