PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Sajtóhírek szerint olasz élcsapatban köthet ki a Real Madrid támadója

Kilenc találatig jutott az előző La Liga-idényben, szeptembertől a Serie A-ban rugdoshatja a gólokat.

A Marca információi szerint a Real Madrid saját nevelésű játékosa, aki a spanyol utánpótlás-válogatottakban is szerepelt már, Borja Mayoral öt év után végleg otthagyhatja a spanyol fővárost. A hírek szerint a blancók nagy 'tisztogatást' terveznek. 

Mayoral az előző két idényt a Levante csapatánál töltötte kölcsönben, azt megelőzen pedig a német Wolfsburgban szerepelt, Real Madrid-mezben mindössze 31-szer lépett pályára. A következő állomás az olasz Serie A-ban szereplő Lazio lehet, ám ezúttal nem kölöncsjátékról van szó. A rómaiak ugyanis erősen éreklődnek a 23 éves támadó iránt, s úgy remélik, egy 20 millió euró körüli átigazolási díjban meg tudnak állapodni a királyi gárdával. 

Nem kérdés, a spanyollal még hatékonyabbá válhatna a Lazio támadógépezete, Ciro Immobile – aki megnyerte az Aranycipőt – új 'játszótársat' kaphatna. Mindenestre nem lepődnénk meg, ha a Real Madrid visszavásárlási opcióval engedné csak el nagy reménységét, hiszen a jövőben 'visszasírhatják' még őt a szurkolók, nagy segítségére lehet a gárdának. 

A fenti videóra kattintva a Levante előző idénybeli legszebb góljait tekintheted meg, természetesen Borja Mayoral főszereplésével. 


2020. augusztus 2. 9:31

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok









© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS