PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hamarosan csapatot válthat Messi, idényenként 65 millió eurót kereshet

Négy idényre szóló, évente 65 millió eurós fizetést garantáló szerződést kínál Lionel Messinek az Internazionale a Gazzetta dello Sport szerint.

Az olasz újság úgy tudja, a milánói futballklub jövő nyáron kötne megállapodást az FC Barcelona argentin világsztárjával, amikor lejár a kontraktusa, így ingyen igazolhatóvá válna.

Az elképzelés megvalósíthatósága ugyan erősen kérdéses, mégis sokadszorra felvetődik, legutóbb annak a hírnek a kapcsán, hogy a 33 éves Messi édesapja, egyben ügynöke nemrég házat vásárolt Milánóban, ráadásul az Inter klubirodájának közelében.

Massimo Moratti, az Inter korábbi elnöke az értesülésre így reagált: ˝Szerintem Messi idejövetele egyáltalán nem megvalósíthatatlan álom számunkra.˝

Leigazolását irreálisnak látja ugyanakkor a vezetőedző Antonio Conte, aki úgy fogalmazott, hogy ˝könnyebb a milánói dómot átvinni Barcelonába, mint Messit Barcelonából az Interbe˝.

Az ügyben legutóbb a hét elején nyilvánult meg az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu, aki azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy a labdarúgócsapat kapitánya, Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal.

A fenti videóra kattintva Messi eddigi összes Bajnokok Ligája-találatát tekintheted meg.

Forrás: MTI


2020. augusztus 1. 10:23

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS