PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A koronavírus miatt egyre nagyobb a baj Spanyolországban
A koronavírus miatt egyre nagyobb a baj Spanyolországban

A sztárokat sem kerüli el a vírus.

A hét elején kiderült, hogy a Real Madrid egyik játékosa, név szerint Mariano Díaz pozitív koronavírustesztet produkált, ami miatt veszélybe került a Manchester City elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója. Spanyolországban az utóbbi napokban romlott a helyzet a járvánnyal kapcsolatban, emiatt Madridban kötelezővé tették a maszkok viselését és további intézkedéseket terveznek a járvány második hulláma miatt. Arcmaszk nélkül pedig már csak egyetlen spanyol tartományban szabad az utcára menni.

Azonban nem csak a Királyi Gárda labdarúgójának tesztje lett pozitív, hanem a Sevilla egyik játékosának is – a klub nem hozta nyilvánosságra a nevét –, így az andalúzok következő összecsapása is veszélybe került. A spanyol klub szerint az érintett tünetmentes, jó az egészsége és otthoni karanténban van. A Sevilla az Európa Ligában játszana az AS Roma ellen jövőhét csütörtökön Duisburgban.

Ha minden jól alakul, akkor valószínűleg mindkét összecsapás megrendezésre kerül, és csak a két játékos nem léphet majd pályára, de ez a további tesztelések eredményein is múlni fog.


2020. július 30. 13:22

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS