PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Beültette a védőt a hintába az idény egyik legjobb támadója

Gól lett a jutalma a nagyszerű mozdulatsornak. 

Ugyan a lényegi kérdések eldőltek már korábban, de bőven akadt még izgalom a La Liga zárófordulójában, amelyben többek között hivatalossá vált, hogy az Espanyol és a Mallorca mellett a Leganés is a másodosztályban kezdi meg a következő idényt, noha a madridiak döntetlent játszottak a városi rivális Reallal. Továbbá az is kiderült, hogy a Villarreal és a Real Sociedad mellett a Granada indul az Európa-ligában, igaz, ehhez az is kell, hogy az Athletic Bilbao elveszítse a Copa del Rey döntőjét.

Természetesen a legnagyobb sztárok is megvillantak, mint például a Marca álomtizenegyébe bekerülő Lionel Messi, Gerard Moreno, valamint Sergio Ramos. Előbbi az Alavésnek lőtt okos gólt, míg Moreno 'megszédítette' az Eibar védőit, akik teljesen megzavarodtak a spanyol lövőcselétől, utóbbi pedig Isco pazar ívelését értékesítette fejjel. Tekintsd meg az utolsó játékhét sztárjainak legszebb megmozdulásait a fenti videóra kattintva!


2020. július 22. 9:58

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS