PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kísért a sors – Megtépázta a mumus a Denevérek szárnyát

Így írta ki Európából a Valenciát a Real Madrid a nevelése.

Két negyeddik hely és Bajnokok Ligája-szezon után a Valencia csak a kilencedik helyen végzett a bajnokságon. A Denevérek Marcelinóval az előző szezonban ráadásul spanyol-kupát nyertek, Európa Liga-elődöntőig jutottak és negyedikek lettek a bajnokságban. Idén azonban alaposan megtépázták a szárnyukat, a repülőrajt is elmaradt és később sem szárnyaltak - ellenben már szeptemberben menesztették Marcelinót, hogy aztán Albert Celadesszel mindössze a meccsek 36,59 százalékát nyerje meg a csapat. 

Az utolsó fordulóban egy Sevilla elleni esetleges győzelem, kedvező eredmények esetén még megmenthette volna a szezont, azonban a Real Madrid nevelés, Sergio Reguilón szépségdíjas gólt szerezve bohócot csinált az őt körülvevő valenciai védőkből. Érdekesség, hogy 2013 júniusában szintén az utolsó fordulóban Álvaro Negredo mesternégyesének köszönhetően, éppen a Sevilla fosztotta meg, akkor a Bajnokok Ligája-indulástól a Denevéreket (4-3).

A videóra kattintva megtekintheted többek közt ezt a pillanatot is. 


2020. július 22. 16:19

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS