PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Denevérek Európa felé repülnének, ehhez Sevillán keresztül vezet az út

Nagy a feszültség.

A Sevilla már korábban bebiztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, így az utolsó fordulóban már csak az lehet a csapat célja, hogy győzelemmel búcsúzzon a saját otthonában, és megszerezze a harmadik helyet, ha az Atlético Madrid pontokat veszít.

A Valencia számára viszont sokkal nagyobb tétje van a találkozónak, hiszen a Denevérek jelenleg a tabella nyolcadik helyén tartozkodnak, és ha megszereznék a három pontot, akkor könnyen lehet, hogy sikerülne egy olyan helyre felkapaszkodniuk a tabellán, ami Európa Liga-indulást ér. A vendégek formája kiszámíthatatlan, legutóbb legyőzték az utolsó helyezett Espanyolt, de előtte kikaptak a szintén kiesőhelyen tartózkodó Leganéstől, így azt is nehéz megjósolni, hogy a Sevilla ellen melyik arcát fogja mutatni a gárda.

A Denevérek számára tehát nagy a tét, cél az Európa Liga-indulás, de ehhez mindenképpen meg kellene szerezniük a három pontot, így egy végletekig kiélezett, izgalmas mérkőzésre van kilátás.

A La Liga tabelláját itt találod.


2020. július 19. 13:46

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS