PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Valencia egyik legnagyobb értéke Manchesterben folytatja – sajtóhír

A hírek szerint a Denevérek és a manchesteri égszínkékek mindenben megegyeztek.

A Marca beszámolója szerint Ferran Torres és a Manchester City képviselői személyes találkozó keretein belül mindenben megegyeztek, s hamarosan nyélbe üthetik a klubok is az üzletet, amelynek értelmében a 20 éves szélső a következő idénytől már a Premier League-ben futballozik. Természetesen a valenciaiak mindent megpróbáltak, hogy maradásra bírják egyik legnagyobb értéküket, a spanyol azonban nemet mondott a szerződéshosszabbításra. (Amelyből egyébként egy év lenne hátra.)

Ráadásul, mivel a játékos januárban már szabadon igazolhatóként szerződhetne át, vélhetően lényegesen olcsóbb lesz a megszerzése, mint a szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási ár. Torres a most futó idényben 42 tétmérkőzésen szerepelt, ezeken pedig hat gólt és hét asszisztot jegyzett. 

A videóra kattintva a Valencia előző idénybeli TOP10-gólját tekintheted meg, a harmadik helyen Torres mesteri találatával. 


2020. július 16. 16:13

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS