PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ez már az utolsó utáni esély, ha elszalasztják, nincs tovább

Nagy a tét mindkét oldalon.

Már a La Liga 36. fordulójának úgy vágott neki a Mallorca együttese, hogy amennyiben vereséget szenved a Sevilla otthonában, gyakorlatilag esélytelenné válik a bennmaradásért folytatott harcban. Igaz, matematikailag minimális sansza továbbra is van, ebből pedig ki lehet találni, hogy az a párharc a szigetlakók betlijével zárult. Nos, pillanatnyilag négy pont választja el őket attól, hogy a másodosztályban kezdjék meg a következő idényt, két játékhéttel a vége előtt. Így, ha a Granada ellen sem jön össze a három pont, a matematikai esély is elvész.

Vélhetően a vendégek sem adják könnyen a bőrüket, hiszen szintúgy a három pontra utaznak, tudniillik még versenyben vannak az európai kupaszereplést érő helyekért. A hatodik helyezett Getafe és a hetedik pozícióban álló Real Sociedad egyaránt négy egységnyire van, így a képlet ugyanaz, mint aktuális ellenfele esetében: siker nélkül lemondhat az álomról. Hogy ezt a nyomást melyik fél tudja jobban kezelni, hova pártol a szerencse, az csütörtök este kiderül. 

A videóra kattintva találkozó felvezetőjét tekintheted meg.


2020. július 16. 12:32

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS