PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Messiék isszák edzőjük szavait; Ramos a lelátón is olyan heves, mint a pályán

Ez folyik a kulisszák mögött.

Jól tudjuk, hogy a sztárok élete nem egyszerű, a mai világban szinte már csak azt nem mutatja meg a kamera, amit nem akarnak. A La Liga is minden héten egy úgynevezett "kulisszák mögötti" összeállítással kedveskedik az őt követőknek. Így volt ez most is. 

A 35. fordulóban a Barcelona és a Real Madrid is nyerni tudott, ugyanakkor egyiküknek sem volt egyszerű dolga. Quique Setiénnek az ivószünet alatt kellett eligazítani övéit, aminek az 56. percben meg is lett az eredménye, hiszen Luís Suárez találatával beszákolta mindhárom pontot a barcelonai derbin a gránátvörös-kék egylet, amely így 27 év után kiejtette városi riválisát és életben tartotta bajnoki reményeit. Néhány pályával odébb Madridban, a Real 2-0-ra győzte le az Alavést, a csapatból azonban eltiltás miatt hiányzott a védelem két oszlopos tagja, az utóbbi időszakban nyerőemberré avanzsáló, és nem mellesleg a fővárosi együttes csapatának kapitánya, Sergio Ramos és Dani Carvajal is. Mit is mondahtnánk? Ramos kétségtelen együtt élt a játékkal.

A videóra kattintva megtekintheted, mi zajlik a La Ligha kulisszái mögött. 


2020. július 13. 14:43

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS