PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A forma szörnyű, de még él a remény

Nincsenek könnyű helyzetben a baszkok.

A Real Sociedad még mindig reménykedik benne, hogy odaérhet a BL-indulást jelentő helyek valamelyikére, de nincs könnyű helyzetben a baszk gárda. Ellenfele a Granada a középmezőny tagja, jelenleg a tizedik helyen tartózkodik, kiesni már nem tud, de az európai kupaindulást jelentő pozíciókat elérnie is szinte lehetetlennek tűnik.

A baszkoknak tehát sokkal nagyobb téttel bír a mérkőzés, ráadásul az utolsó öt egymás elleni találkozójukat is megnyerte a kék-fehér együttes a Granada ellen. A Sociedadnak azonban a jelenlegi formája nem a legjobb, utolsó hét mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, két döntetlen és négy vereség mellett.

Nagyon fontos tehát a három pont megszerzése a hazaiaknak, de mint tudjuk a La Ligában bármi megtörténhet. A videóra kattintva megnézheted, hogy kik lehetnek a mérkőzés nyerőemberei, kik szerezhetik meg csapatuknak a három pontot.

Real Sociedad-Granada, 19.15, Spíler2 TV, ÉLŐ


2020. július 9. 13:05

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS