PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A madridiak húzták a rövidebbet – Már a Bajnokok Ligája küszöbén Cazorláék

Ezt kevesen gondolták. Alaposan közbeszólt a járvány. 

Ellentétes utat futott be az újraindítás óta a Getafe és a Villarreal együttese. Előbbi pocsék formát mutat, egymás elleni meccsük előtt 7 találkozóból csak egyet nyert meg, mindezt úgy, hogy kimondatlan és reális célként tűzhették ki a kényszerszünet előtt a Bajnokok Ligája indulást. Utóbbi épp ellenkezőleg, csak egyet, a Barcelona ellenit bukta el, sőt ötször is győzelemmel abszolválta az adott fordulót.

Az első félidőben tapogatozó játék után mindössze egy kapt eltaláló lövése volt a két félnek, a másodikban azonban négy gólt is láthattunk., igaz, abból kettő büntető volt. A 63. percben a csereként beálló Moi Gomezt buktatta a madridiak kapusa David Soria, a megítélt büntetőt pedig Santi Cazorla kíméletlenül értékesítette.

A végjátékot azonban a hazaiak kezdték jobban, egy védelmi figyelmetlenséget követően Francisco Portillo hajszálpontos beadását Hugo Duro fejelte a hálóba. Pepe Bordalas csapatának öröme nem sokáig tartott, mert véleményes büntető után Cazorla duplázhatott, ráadásul a végjátékban Ruben Pena is betalált eldöntve ezzel a találkozó és a három pont sorsát.

A Sárga Tengeralattjáró bebiztosította 5. helyét a tabellán és már a Bajnokok Ligáját érő 4. pozíció is látókörébe került. Bordalásnak össze kell kapnia együttesét, ha a nagyszerű szezont követően szeretne indulni az Európa Ligában.

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó összefoglalóját. 


2020. július 9. 9:27

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS