PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Egészen hihetetlen: Olyan rosszul találta el a labdát a középpályás, hogy a forduló gólja lett belőle

Pontokat veszített az Atlético Madrid, de nincs miért aggódnia.

A vártnál is nagyobb izgalmakat hozott a Celta Vigo és az Atlético Madrid összecsapása kedd este a La Liga 35. fordulójában, a végeredmény pedig igazságosnak nevezhető, s vélhetően a csapatok is elégedettek vele.

Hamar előnyhöz jutottak a Matracosok, akik Ángel Correa remek centerezése után kerültek helyzetbe. A befejezés Álvaro Morata feladata volt, aki nem is hibázott, magabiztosan lőtt a hálóba. Ez volt a spanyol támadó 12. bajnoki gólja a most futó idényben.

Nem adták fel azonban a hazaiak, egyre veszélyesebb helyzeteket alakítottak ki, majd a fordulás után megjött a válasz: Francisco Beltran egy jobb oldalról érkező beadás után zseniális vagy szerencsés mozdulattal – döntse el mindenki maga – emelt Jan Oblak kapujának jobb oldalába. Ezzel 1–1 lett az állás, ami egyben a végeredményt is jelentette, valamint azt, hogy az Atlético Madrid már 13 bajnoki fellépés óta nem talált legyőzőre, és továbbra is magabiztosan tartja a dobogó alsó fokát. A vigóiak pedig egyre inkább megnyugodhatnak, kevés esély van rá jelenleg, hogy kiessen a gárda.

˝Jól jött ki a lépés˝– válaszolta tréfásan Beltran a lefújást követően arra a kérdésre, hogy így akarta-e kivitelezni a lövést. Egy szó mint száz: ha tudatos volt, ha nem, vélhetően a forduló találatát láttuk.

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó összefoglalóját.


2020. július 8. 9:47

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS