PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Újabb bravúr: Tovább szedi áldozatait az ’óriásölő’

A Villarreal, a Barcelona, a Real Madrid és a Sevilla után újabb nagycsapat esett áldozatul.

Ugyan hiába nincs már szüksége a pontokra – a bennmaradást már kiharcolta, az európai kupaszereplést érő helyek nincsenek látótávolságon belül –, továbbra is magabiztos teljesítményt nyújt a Levante együttese, amely ezúttal a Real Sociedadot lepte meg, miután 1–0-s hátrányból felállva döntetlent ért el.

Alexander Isak révén korán előnyhöz jutottak a vendégek – a svéd sarokkal szerzett gólt –, ám hamar érkezett a hazaiak válasza: a 16. percben José Morales kapott nagyszerű indítást, egyet tolt a labdán, majd ellőtte a kapus mellett. A folytatásban nagyjából hasonló teljesítményt nyújtottak a felek, egyik sem tudott a másik fölé kerekedni, ami egyben azt is jelentette, hogy 1–1-es állással ért véget a találkozó. Ez mondani sem kell, a Levante csapatát dicséri, amely a Villarreal, a Barcelona és a Real Madrid legyőzése, valamint a Sevilla megtréfálása után a Real Sociedadtól is pontot rabolt.

A videóra kattintva megtekintheted a párharc összefoglalóját.


2020. július 6. 22:00

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS