PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

"Teher alatt nő a pálma" – vajon Valenciában is így gondolják?

Mély gödörből kellene kimászniuk (vagy kirepülniük) a Denevéreknek.

A legutóbbi négy La Liga-fordulót alapul véve mindössze két olyan csapat van a mezőnyben, amely rosszabbul teljesített a Valenciánál: az Alavés és az Espanyol. Előbbinek ugye vasárnap menesztették az edzőjét, utóbbi pedig szinte biztos kiesőnek számít. Mindkét alakualt egyaránt négy vereséget 'zsebelt be', míg a már említett Denevérek hármat, egy döntetlen mellett. A vezetőség és a szurkolók vélhetően azt gondolták, az edzőváltás talán megoldja a gondokat (Albert Celadest menesztették a 32. forduló után), ám nem így történt. A gárda könnyedén kapott ki az Athletic Bilbaotól, és éppenhogy sikerült pontot mentenie a Granada vendégeként. 

A rossz forma miatt a Valencia lecsúszott az európai kupaszereplést érő helyekről, ám egy utolsó nagy rohammal még visszaverekedheti magát, ehhez viszont minél több pontot kell gyűjteni a hátralévő négy fordulóban. A 35. játékhéten a Valladolidot fogadja Voro legénysége, és nem számíthat könnyű menetre. Legutóbb ugyanis 2013-ban tudta legyőzni a 'Pucela'-t a Valencia az Estadio Mestallában, sőt, a két csapat előző öt egymás elleni párharcából csak egyet nyert meg (négy döntetlen mellett). Ugyanakkor, mivel a Valladolid szinte biztos bennmaradó, reális esélye pedig nincs előrébb lépni a TOP7-be, kisebb lehet a motivációja, és ez a hazaiak malmára hajthatja a vizet.

Valencia–Valladolid, kedd, 19.15, Spíler2 TV, ÉLŐ


2020. július 6. 13:27

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS