PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Déjà vu: Büntetőt hibáztak a madridiak, de a bíró visszafújta

'Bedarálta' ellenfelét a fővárosi alakulat.

Az Atlético Madrid és a Mallorca párharca nyitotta a La Liga 34. fordulóját pénteken, a találkozó pedig – mondani sem kell – mindkét fél számára rendkívül fontos volt. Míg a madridiak a harmadik hely megszilárdításáért munkálkodnak, addig a szigetlakók a kiesés elől menekülnek (legutóbb 5–1-re legyőzték a Celta Vigót). A favorit természetesen a hazai gárda volt.

Ahogyan a Barcelona ellen, ezúttal is büntetőgóllal iratkozott fel az eredményjelzőre Diego Simeone legénysége, és ahogyan a rivális ellen, ezúttal is visszafújta azt a bíró. A labda elrúgásának pillanatában ugyanis egy vendégjátékos a tizenhatoson belül tartózkodott, ezért kellett újrarúgni a büntetőt. Nagy szerencséjére a Matracosoknak, hiszen Álvaro Morata elsőre elhibázta a tizenegyest, ám a másodiknál már higgadtan a bal felsőbe lőtt. A találat a csapatnak és a spanyol csatárnak egyaránt jót tett, és az első félidő hosszabbításában jött is a folytatás: Marcos Llorente nagy helyzetbe hozta társát, akinek csak az üres kapuba kellett passzolnia. 

A Mallorca nem igazán tudott nyomást helyezni a jól felkészült és jó formában lévő fővárosiakra, akik a 79. percben be is vitték a kegyelemdöfést. Ekkor Koke vállalkozott nagy lövésre, bombája pedig megpattanva a hálóban kötött ki. Ezzel Simeonéék öt pontra elléptek a Sevillától, míg a Mallorca továbbra is a 18., még kiesést érő helyet foglalja el a tabellán.


2020. július 4. 9:57

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS