PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Nem érzem, hogy veszélyben lennék˝ – Setién

Pedig szorongatott helyzetben van a menedzser.

Az elmúlt időszakban felerősedtek azok a hangok, amelyek szerint hamarosan nem Quique Setiénnek hívják a Barcelona menedzserét. A katalánok háza tája ugyanis az elmúlt időszakban botrányoktól hangos (elnökválasztás, Messi-Griezmann affér), amit csak tetéz, hogy az eredmények sem jönnek úgy, sőt előfordulhat, hogy ez mindennek az alapja. A grántávörös-kékek szakvezetője a jövőjéről és csapata teljesítményéről is határozott véleményt alkotott. 

˝Egyáltalán nem érzem, hogy veszélyben lennék. Egyre több nehézséggel küzdünk. Ha ezeket a pontokat magunk mögött hagyjuk, egyre távolabb kerülünk a bajnoki címtől. Ezen kell dolgoznunk. Az Atlético jó csapat, nagyszerűen védekezik, lezárja a területeket és hibára készteti ellenfelét.˝

A 61 éves szakember annak ellenére, hogy ismét pontokat hullajtott csapata, nem csalódott játékosai teljesítményét illetően. 

˝Nagyon elégedett vagyok a játékosaim munkájával. Igaz, hogy nem nyertünk, de irányítottuk a játékot, ami az Atlético ellen nem könnyű˝ - tette hozzá Setién.

A videóra kattintva megnézheted a szakember és kollégái reakcióját.  

Forrás: Marca


2020. július 2. 13:24

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS