PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Betelt a pohár a spanyol topcsapat vezetőségénél – menesztették az edzőt
Betelt a pohár a spanyol topcsapat vezetőségénél – menesztették az edzőt

Vélhetően hamarosan záporoznak a nevek a megüresedett pozícióval kapcsolatban.

Nem várt hírt közölt a szurkolókkal és futballkedvelőkkel a Valencia együttese hétfő este, a vezetőség ugyanis egy közleményben tudatta: azonnali hatállyal menesztik a 44 éves Albert Celadest. A spanyol edző szeptemberben vette át a csapat irányítását, miután Marcelinót eltávolították a pozíciójából, és egészen szép eredményeket mutatott fel az őszi szezonban; többek között a Chelsea-t és az Ajaxot is legyőzte idegenben a Bajnokok Ligájában, s továbbjuttatta a Denevéreket a kieséses szakaszba. Februártól azonban megindult a lejtmenet, ezt pedig most elégelte meg a vezetőség, így a vasárnapi Villarreal elleni vereség után menesztették. 

A klubhonlap szerint az eddigi segédedző, Voro González veszi át ideiglenesen az első csapat irányítását, megbízatása az idény végéig szól. A cél pedig vélhetően az Európa-liga szereplés kiharcolása (erre maradt reális esély). 


2020. június 30. 10:11

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS