PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Sevilla pecsételheti meg a madridiak sorsát

Jó előjel az andalúzok számára, hogy pontjaiknak majdnem felét idegenben szerezték.

Érdekes mérkőzést játszik a La Liga 33. fordulójának nyitónapján a Leganés és a Sevilla együttese, a párharc pedig mindkét fél számára egyaránt fontos – míg a hazaiak továbbra is a kiesés elől menekülnek, addig a vendégek a TOP4-es helyezésük megtartásáért munkálkodnak, s pillanatnyilag utóbbiak állnak közelebb céljuk eléréséhez.

A madridiak helyzete egyre kilátástalanabb, kilenc ponttal vannak lemaradva a még bennmaradást érő 17. helyen tartózkodó Celta Vigóhoz képest, s ezt leginkább annak köszönhetik, hogy az újrakezdés óta mindössze két pontot gyűjtöttek össze (2 döntetlen, 3 vereség). További rossz hír, hogy az idény utolsó három fordulójában játszanak még a Valenciával, az Athletic Bilbaóval és a Real Madriddal is, és jelenleg nehezen elképelhető, hogy bármelyikük ellen három pontot szereznének. Az biztos, hogy ha megszeretnék ragadni az 'utolsó szalmaszálat', akkor azt most kell megtenniük, mert egy esetleges vereség eldöntheti a lényegi kérdéseket.

Ugyanakkor az andalúzok sincsenek könnyű helyzetben, míg a koronavírus-járvány miatti szünet előtt stabilan a dobogó legalsó fokán álltak, addigra most a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helyért küzdenek, hiszen a mögötte álló riválisok nagy hajrát kezdtek meg. Az ötödik pozícióban álló Villarrealtól például csak három egység választja el. 

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó felvezetőjét, benne a legfontosabb statisztikákkal.


2020. június 29. 13:50

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS