PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

'Kiscsapatok' nagy csatája, avagy merj nagyot álmodni!

Cél a bentmaradás!

Nem éppen a gólok miatt maradtak emlékezetesek a Valladolid fellépései a Leganés otthonában, hiszen négy alkalomból háromszor csupán egyszer zörrent meg a háló, de ez nem jelenti azt, hogy ne tartogatna izgalmakat a két együttes párharca. A La Liga 28. fordulójának szombati játéknapján ugyanis ez az ütközet nyitja meg az esti programot, és bizonyára mindkét oldalon a győzelem lesz a cél bármi áron, a döntetlen ugyanis senkinek sem jó. 

A Valladolid várja kedvezőbb helyzetből a mérkőzést, ugyanis 29 pontjával a 15. a tabellán, tehát három pozícióra helyezkedik el a kiesőzónától. A Leganés ezzel szemben – ugyan 23 pontja van – csupán a 19., utolsó előtti helyet foglalja el. Ami a hiányzókat illeti: Alexander Szymanowski kivételével mindenki egészséges, így a két trénernek nem lehet gondja a merítési lehetőségekkel, noha az igazi sztárok azért valljuk be, hiányoznak mindkét oldalon. A 'kiscsapatok' nagy csatája ettől függetlenül az utolsó percig tartó küzdelmet ígér, és a statisztikák ellenére könnyen lehet, hogy potyognak majd a gólok.

Leganés–Valladolid, szombat, 19.00, Spíler2 TV, ÉLŐ


2020. június 13. 9:51

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS