PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Ez egy óriási ajándék, amit kaptam ettől az országtól, amiért hálás vagyok˝

Trianon 100. évfordulóján mély gondolatokat osztott meg erdélyi születésű kommentátorunk. 

˝Ma van a nemzeti összetartozás napja. Nagy nap a magyarok életében, valójában egy gyásznap˝ - kezdte el megemlékezését Trianon 100. évfordulóján erdélyi születésű kommentátorunk, Farkas Norbert, aki szót kért, és ezúttal a futball, a Barcelona vagy a Real Madrid helyett, Magyarország egyik legsúlyosabb történelmi tragédiájáról beszélt stábunknak. 

Bár Norbi, mint mondja sosem álmodozott arról, hogy az anyaországban a magyaroknak, magyar nyelven közvetíthet labdarúgást, az elmúlt három hónapban azonban sokat gondolkodott, és rendkívül szerencsés embernek tartja magát többek közt ezért is. Szerencsésnek, mert Magyarország befogadta, elfogadta, lehetőséget kapott tőle és otthonra lelt, mindezekért pedig rendkívül hálás a mai napig, nem feledkezve elgyökereiről sem. Videónkban elmondja, mit érzett a versailles-i Nagy-Trianon kastély azon termében, ahol aláírták a békeszerződést és azt is elárulta, hogyan hatottak ki az életére 1920 június 4-i történések.


2020. június 4. 19:58

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS