PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real jövőjeként emlegették C. Ronaldo távozása után, mégis mellőzötté vált

Az első két idényében még egyaránt 53 mérkőzésen lépett pályára a királyi gárda mezében, aztán jött a 'lejtő'...

Francisco Román Alarcón Suárez, ismertebb nevén Isco a Valenciánál nevelkedett és kezdte meg profi karrierjét, de a Malaga-játékosaként figyeltek fel rá igazán, ahol 84 mérkőzésen pályára lépve 17 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Nem is kellett több a Real Madridnak, azonnal lecsapott az akkor 21 éves középpályásra, akiben a szakértők és a szurkolók a klub jövőjét látták Cristiano Ronaldo távozása után.

Első pár évében még alapemberként is számoltak vele, aztán egyre inkább kezdett háttérbe szorulni, igaz, ebben szerepet játszottak sérülései is. Ám, míg az első két évében 53 mérkőzésen számoltak vele, addig az előző idényben mindössze 37 alkalommal. 

Isco ugyanakkor hamarosan átlépi a 300-as álomhatárt, már ami a La Liga-fellépéseket illeti, ugyanis eddig 273 bajnoki találkozón lépett pályára, s 50 gólt szerzett. Ezek közül kíséreltük meg kiválogatni a 25 legszebbet, amelyet a fenti videóra kattintva megtekinthetsz. 


2020. június 2. 13:12

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS