PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Barcelonánál optimisták: ˝Képesek vagyunk megnyerni a La Ligát és a BL-t is˝
A Barcelonánál optimisták: ˝Képesek vagyunk megnyerni a La Ligát és a BL-t is˝

A katalánok vezéralakjai úgy vélik, a csapat képes rá, hogy ne csak egy trófeával zárja a mostani idényt.

Már nagy üzemben zajlik a felkészülés a Barcelonánál, az e heti edzéseken illusztris társaság gyűlt össze, a fiatalok mellett ott volt Lionel Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba, Luis Suárez, Arturo Vidal és Marc-André ter Stegen is, a Marca nevű spanyol lap pedig érdekes nyilatkozatot tett közzé.

˝Képesek vagyunk megnyerni mindkét trófeát˝– idézte az egyik sztárt a lap, aki termésetesen a La Ligára és a Bajnokok Ligájára utalt.

˝Ugyanakkor nagyon rövid időszak ez a másfél hónap, hogy ismét topformába kerüljünk, és a tőlünk megszokott játékot nyújtsuk.˝

A hírek szerint tehát a katalánok motiváltabban térnek vissza a koronavírus-járvány miatti szünet után, mint valaha, elhatározták, hogy ismét bebizonyítják, márpedig ők a világ legjobbjai. Ráadásul a Liverpool Bajnokok Ligája-kiesésével, valamint azzal a ténnyel, hogy a Manchester City és a Real Madrid közül az egyik csapat biztosan búcsúzik a sorozattól, még inkább megnő a gránátvörös-kékek esélye, ezt a játékosok is tudják.


2020. május 28. 15:22

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS