PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Átadólista vagy eltiltás vár a szabályszegő Sevilla-játékosokra?
Átadólista vagy eltiltás vár a szabályszegő Sevilla-játékosokra?

Szavazz, te milyen büntetéssel súlytanád a kvartettet!

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a Sevilla együtteséből az argentin Éver Banega, Lucas Ocampos és Franco Vázquez, valamint a holland csatár, Luuk de Jong további nyolc személy társaságában egy kerti partin vett részt, ráadásul a Banega felesége által közzétett fotón egy vízipipa is látható. Spanyolországban a koronavírus-járvány miatt jelenleg nem engedélyezett tíz főnél nagyobb csoportok gyülekezése. Ugyan az andalúziai klub közösségi oldalán a játékosok elnézést kértek viselkedésükért, nem biztos, hogy ennyivel megússzák. Szombaton érkező Viva La Liga-magazinunkban többek között erről is szó lesz, s ehhez kapcsolódik heti kérdésünk is, amelyre péntek délutánig várjuk a szavazatokat. De nézzük előbb, mi is vár ránk a következő Viva La Liga-epizódban:

A legfrissebb Viva La Liga központi témája nem lehet más, mint a júniusban zöld lámpát kapó bajnokság újraindítása. Feltárjuk, hogy mi az oka a spanyol labdarúgóliga és a spanyol labdarúgó-szövetség közötti konfliktusnak. De szóba kerül Didier Deschamps is, aki szerint a Bundesliga, a La Liga és a Premier League vezetőit csak a pénz érdekli, minden más tettük álságos. Atleti fanatikusunk, Ganxsta Zolee elbúcsúztatja a nyolc és fél év után – Simeone mellől – távozó Mono Burgost.

Heti megmondóembereink – Bognár Doma pórázainak végén – a spanyol foci professzora Farkas Norbert, a mindig elegánsan visszafogott Koppányi Gergő,és az éppen a III. Kerület TTVE szezonzáró bankettjén vígadozó(?) Czvitkovics Péter lesznek. Tarts velünk szombaton 19.00-kor a Spíler2 TV-n!

Milyen büntetéssel sújtanád a házibulit szervező Sevilla futballistákat?

Átadólistára tenném őket
Felmenteném őket az edzések látogatása alól erre a szezonra
Eltiltanám őket a sevillai derbiről
Pénzbüntetéssel
Elég, ha nyilvánosan bocsánatot kérnek
Semmivel


2020. május 28. 18:24

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS