PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A sarki fényért rajong, műsorvezetővé szeretne válni

A Bundesligáról is szó esett két fiatal szakemberünk beszélgetése során. 

Nemrégiben útjára indult új beszélgetős műsorunk 'Itthon vagyunk' címmel, amelyben két állandó munkatársunk, a Premier League közvetítésekből már jól ismert Somos Ákos és a La Liga-meccsek immár – itthon – egyik arcának számító Bognár Domokos napi szinten villáminterjúkat készít egy-egy vendéggel.

Mostani adásunkban televíziós szerkesztőnk, Kerekes Tomi volt Doma vendége, aki több dolgot is elmesélt magáról. Megtudtuk róla többek között, hogy a sarki fény nagy szerelmese, és járt is már Izlandon, volt szerencséje élőben látni, valamint igyekszik minél igényesebben berendezni saját 'birodalmát', de talán, ami a legfontosabb: a média számos területén megfordult már, mégis a műsorvezetés a nagy álma. 

Ugyanakkor természetesen a 'szakmáról' is szó esett, főszereplőink kibeszélték a Bundesliga legutóbbi két fordulóját, elmondták észrevételeiket a zárt kaput illetően. Tekintsd meg a beszélgetést a videóra kattintva. 


2020. május 26. 12:51

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS