PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Fizetéscsökkentések és rendszerszintű bundázás Spanyolországban; Így indul újra a La Liga

Ismét jelentkezett szokásos magazinunk, ezúttal is a legfrissebb hírekkel, legérdekesebb témákkal.

A Viva La Liga mostani adásában szerkesztőnk Bencsik Róbert cserélt a kezdőcsapatban, Czvitkovics Péter helyét Hrutka János vette át. Így a Bognár - Farkas - Koppányi - Hrutka tengely beszélte ki a La Ligát érintő legfontosabb témákat. 

Közeleg a spanyol bajnokság visszatérése, visszavonult Aritz Aduriz, Pione Sisto brutális bírságot kapott és ismét előkerült egy fogadási csalással kapcsolatos ügy Spanyolországban. Rendszerszintű bundázásról van szó vagy egyszeri eset? Mi az az Oikos hadművelet és mit lehet tenni a visszaélésekkel szemben?

Eközben csökkenték a fizetéseket a klubok, de hogyan érinti ez a játékosokat? A Getafe volt kapusát, Megyeri Balázst is felhívtuk, hogy segítsen a kérdés megválaszolásában. A labdarúgókon túl a nézők is nagy vesztesei lehetnek a koronavírusnak, milyen kompenzáció jár a bérleteseknek?

A La Liga professzora, Norbi pedig biztos információkat hozott, többek közt a Real Madriddal és a Barcelonával, továbbá az andalúz derbivel, azaz a posztkoronális korszak 'nyitómeccsének' ígérkező Sevilla-Betis összecsapással kapcsolatban. Egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló témákat boncolgattak szakértőink.

Bár az adásból kimaradt, Norbi friss hírekkel szolgált a La Liga újraindulásáról. Június 8-tól ugyanis zöld utat kapott a spanyol foci a miniszterelnöktől.

A videóra kattintva megtekintheted a teljes adást. 


2020. május 24. 9:20

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS