PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Éles kritikával illette saját teljesítményét a 'sportriporterek Gerendása'

Bár a szakmában 'rosszfiúként' tartják számon, nem ért ezzel egyet.

Nemrégiben útjára indult új beszélgetős műsorunk 'Itthon vagyunk' címmel, amelyben két állandó munkatársunk, a Premier League közvetítésekből már jól ismert Somos Ákos és a La Liga-meccsek immár – itthon – egyik arcának számító Bognár Domokos napi szinten villáminterjúkat készít egy-egy vendéggel.

Legutóbbi adásunkban ismét Léderer Ákos volt Doma vendége. Kommentátorunk ezúttal nem a munkahelyéről, hanem szülői házából, Rákospalotáról jelentkezett be. Elárulta, hogy elkezdte a hoki edzéseket, de nem úgy teljesített, mint azt előzetesen gondolta: 

˝Úgy voltam vele, hogy biztos remekül felkészültem a szezonra. Itthon heti hármakat edzettem és milyen jó állapotban leszek. Lementem erre az első edzésre, ez pénteken volt. Hát ennyire sz..r - már bocsánat a kifjezésért - ritkán vagyok, mint most voltam. Megint bebizonyosodott nekem, hogy a hoki teljesen más sportág. Annyira erő, gyorsaság és állóképességen alapszik, hogy teljesen mindegy, hogy te itt most tekersz másfél-két órákat adott esetben, úgy kifulladtam az első fél óra, vagy negyven perc után, mint a liba.  emellett a több, mint két hónap jég nélküli időszak is alaposan meglátszott a teljesítményen, de hát az a legjobb persze, hogy újra ott lehetsz a jégen˝ - osztotta meg élményeit az első jégkorong edzéséről kommentátorunk. 

A hokin túl pedig többek közt elmondta, hogy a két lehetőség közül, miszerint vagy csak kommentálhat, vagy csak sportolhat, melyik opciót választaná, és hogy miért nevezték őt annak idején a 'sportirporterek Gerendásának'.


2020. május 20. 9:34

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS